Ex Libris W. Dziulikowski - Hofman, Vlastimil (1881-1970).; Dziulikowski, Wiktor (1913-2006). ([S.l., 1965)
Przedstawia z profilu głowę anioła. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: W. Dziulikowski.
Nazwisko aut. i data wg bibliogr.
Polski ekslibris medyczny, Wrocław 1975
Keywords: Ekslibrisy lekarzy; Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.