[Plac Mariacki w Krakowie] - Wojnarski, Jan (1879-1937). ([Kraków], 1920)
Przedstawia widok na Plac Mariacki w Krakowie z fragmentami kościołów Mariackiego i św. Barbary.
Na odwrocie w fioletowym tuszu pieczęć autora: Jan Wojnarski.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.