[Afisz. Incipit] Z okazji ogólnopolskiej inauguracji Roku Chopinowskiego urządzony zostanie [...] Wielki Koncert Chopinowski ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie, który miał miejsce 23.02.1949 r. w sali Stowarzyszenia Kulturalno-Artystycznego "Kultura i Sztuka" w Wejherowie. Koncert z udziałem Zofii Rogoyskiej-Żukowskiej.