Schweigt! Ein unbedachtes Wort aus deinem Munde [...]. (Berlin : [s.n., 1917)
Afisz z okresu I wojny świat.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Niemcy -- plakaty; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty