Warszawa - pałac kultury - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia Pałac Kultury w Warszawie, 1978 roku.
Tytuł na rewersie ręką autora.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Warszawa; Pałac Kultury i Nauki (Warszawa, Polska ; budynek) -- fotografie; Warszawa (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa