Dyplom / K. Zacharkiewicz. - Zacharkiewicz, Kazimierz Wacław (1893-1936) (Grudziądzki Zakład Artystczno-Litograficzny Otto Hering, 1929)
Dyplom: po lewej postać przędzarki, po prawej kowala, u góry orzeł na czerwonym tle.