Medal - Gdańska Stocznia Remontowa 1952-1987 GSR XXXV Lat. ([Gdańska Stocznia Remontowa], 1987)
Medal - Awers: po środku sylwetka statku, dźwigi i hale stoczniowe, u góry napis: Gdańska Stocznia Remontowa, u dołu daty: 1952-1987 między nimi godło Gdańskiej Stoczni Remontowej. Rewers: w środku, na tle dźwigów napis: GSR XXXV Lat, pod napisem fale morskie.