Inauguracja roku akademickiego 71/72 na Długim Targu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia rektora Politechniki Gdańskiej profesora Janusza Stalińskiego i innych nauczycieli akademickich oraz studentów podczas inauguracji roku akademickiego na Długim Targu w Gdańsku, 1971/1972.