[Ekslibris] t. godlewskiej / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1970)
Na tle stożków monogram tg, niżej półkolisty napis: t. godlewskiej. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.