[Afisz. Incipit:] Wojewódzka Agencja Imprez Artystycznych w Gdańsku w ramach imprez Gdańska Jesień 67 zaprasza na Kabaret Dudek w uzupełnionym programie p.t. Playboyland ... ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o wydarzeniu 16.10.1967 r. w sali koncertowej Grand Hotelu w Sopocie oraz 23.10.1967 r. w sali Opery Bałtyckiej we Wrzeszczu. W programie wystąpili: Irena Kwiatkowska, Adriana Godlewska, Magda Zawadzka, Damian Damięcki, Edward Dziewoński, Wiesław Gołas, Jan Kobuszewski.