[Afisz. Incipit] "Głos Wybrzeża" swoim czytelnikom w niedzielę ... odbędzie się w Parku Oliwskim wielka zabawa ludowa. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zabawie w Parku oliwskim, 7.05.1950 r.