[Afisz. Incipit] Komunikat. Kierownictwo Dwuzimowej Szkoły Rolniczej w Prabutach ... zawiadamia, że od dnia 15 września 1959 roku przyjmuje zapisy ... ([wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o rekrutacji.