Ratunek powodzianom - Górska, Krystyna (1921-2012). ([Gdańsk], 1963)
Przedstawia helikopter ratunkowy podejmujący grupę ludzi.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.