Frider. Wilhel. Krafft der Hl. Schrifft Doctor und Senior der Ministerii zu Danzig. / Sysang. - Sysang, Johann Christoph (1703-1757) (1750)
Przedstawia portret w półpostaci Friedrich Wilhelm Kraft (1712-1758), teologa, od 1750 r. pastora kościoła NMP w Gdańsku.