Eugeniusz Szwarc - Najzwyklejszy cud - Teatr Lalek Arlekin im. Henryka Ryla (Łódź). (Łódź : [wydawca nieznany], 2009)
Plakat premiery 14.03.2009 r. U dołu plakatu: sezon jubileuszowy 60 Lat Teatru.
Keywords: Teatr Lalek Arlekin im. Henryka Ryla (Łódź) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.