"Generał Cebesoy" statek. ([Miejsce nieznane], 1950)
Przedstawia statek "Generał Cebesoy", około 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data według przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1945-.; Statki -- Polska -- 1945-1970 -- fotografie