Z Polskich Starodruków Władysława Siedleckiego A. Gołębniak. - Gołębniak, Antoni (1917-1988) (1953)
Przedstawia mężczyznę w kontuszu, stojącego na tle tarczy herbowej oraz wiszących na ścianie: ryngrafu, rogu myśliwskiego i szabli; napis u dołu: Z Polskich Starodruków Władysława Siedleckiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz.