Faktura i PKPiR programy dla firm. (INFOR, 2009)
Płyta zawiera programy Faktura - program obsługujący sprzedaż, kasę i należności oraz PKPiR - program do prowadzenia uproszczonej księgowości, ponadto wyjaśnienia ekspertów, akty prawne, kalkulatory (brutto-netto, kredytow, odsetek ustawowych i in.) oraz wyszukiwarkę. Niniejsza instalacja zawiera także modyfikator przeznaczony do programów wydanych na płycie Gazety Prawnej w listopadzie 2008.