Faktura i PKPiR programy dla firm. - Grupa Wydawnicza INFOR; INFOR PL. (Warszawa : INFOR, 2009)
Płyta zawiera programy Faktura - program obsługujący sprzedaż, kasę i należności oraz PKPiR - program do prowadzenia uproszczonej księgowości, ponadto wyjaśnienia ekspertów, akty prawne, kalkulatory (brutto-netto, kredytow, odsetek ustawowych i in.) oraz wyszukiwarkę. Niniejsza instalacja zawiera także modyfikator przeznaczony do programów wydanych na płycie Gazety Prawnej w listopadzie 2008.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Komputer PC z MS Windows 98/Me/NT4/2000/XP i Internet Explorer 5.5 lub nowszy.
Keywords: Przedsiębiorstwa -- rachunkowość -- poradniki; Rachunkowość -- oprogramowanie; Rachunkowość -- prawo -- Polska -- 1990-.