Exlibris Beata Tyszkiewicz : Dreams Of Gdańsk Neptune 2016 / E. G. - Gershanovych, Eleonora (1959- ). (2016)
Napis u góry: Dreams Of Gdańsk Neptune 2016, u dołu: Exlibris Beata Tyszkiewicz. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf. aut.