Exlibris Beata Tyszkiewicz : Dreams Of Gdańsk Neptune 2016 - Gershanovych, Eleonora (1959- ).; Tyszkiewicz, Beata (1938- ). ([S.l.], 2016)
Napis u góry: Dreams Of Gdańsk Neptune 2016, u dołu: Exlibris Beata Tyszkiewicz. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf. aut.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut.