Eve Ensler - Monologi waginy - Remus-Duda, Joanna (1965- ).; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 2002)
Plakat polskiej prapremiery 21.06.2002 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Aldona Figura. Obsada: Małgorzata Brajner, Tomira Kowalik, Joanna Kreft-Baka, Alina Lipnicka.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); 2001-; Plakaty -- 1990-.; Plakat teatralny