Powitanie "Daru Pomorza" / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia tłum ludzi witających żaglowiec "Dar Pomorza" zacumowany przy Nabrzeżu Pomorskim w Gdyni, 20. 08. 1979 rok.