Gdańsk 1966 / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1966)
Przedstawia widok ogólny na Ołowiankę z Długiego Pobrzeża, na pierwszym planie budynki klubu kajakowego i przepompowni ścieków, 1966 rok.