[Afisz. Incipit] Wojewódzki Komitet Obrońców Pokoju ... w ramach miesiąca Pogłębienia Przyjaźni Polsko-Radzieckiej organizuje ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o wystawie fotografii artystycznej pod hasłem "Pokój zwycięża" 14-27.11.1950 r. w sali Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Malborku.