[Afisz. Incipit] Wojewódzki Komitet Obrońców Pokoju ... w ramach miesiąca Pogłębienia Przyjaźni Polsko-Radzieckiej organizuje ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o wystawie fotografii artystycznej pod hasłem "Pokój zwycięża" 14-27.11.1950 r. w sali Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Malborku.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.