[Ulica w Gdyni] - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1980)
Przedstawia fragment ulicy w Gdyni, w latach 1980 i 1990.
Tytuł i data nadane przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Autor i miejsce wydania według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie