Zarządzenie porządkowe Nr 1 Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 15 grudnia 1970 r. / Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku. (Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku, 1970)
Afisz inf. o wprowadzeniu godziny milicyjnej.