Zarządzenie porządkowe Nr 1 Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 15 grudnia 1970 r. - Województwo Gdańskie (Polska). Wojewódzka Rada Narodowa. Prezydium (Gdańsk : Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku, 1970)
Afisz inf. o wprowadzeniu godziny milicyjnej.
Keywords: Polska -- 1970 (Wydarzenia grudniowe) -- druki ulotne; Polska -- 1970 (Wydarzenia grudniowe) -- źródła