Medal. 45 Rocznica Powstania Warszawskiego 1.VIII.1944-1989. ([Mennica Państwowa], 1989)
Medal. Awers: Na tle Orla w koronie i ceglanego muru Znak Polski Walczącej. Rewers: Za fragmentu zburzonego muru wyłaniający się powstaniec z bronią w ręku, u doły data:1.VIII.1944-1989..