Ex Libris Tinka Selle - Loch, Walter Eberhard (1885-1979).; Selle, Tinka ([S. l., 1930)
Przedstawia trzy biegnące nagie postacie kobiece. Wzdłuż lewej i dolnej krawędzi napis: Ex Libris Tinka Selle.
Na odwrocie nazwisko aut. Data wg działalności aut.