Ex Libris B. Tarnówka [Zbigniew Kazimierz Łoński]. - Łoński, Kazimierz Zbigniew (1940-2011) (1995)
Przedstawia otwartą książkę, na której siedzi naga kobieta, obok niej na karcie książki litera B., w głębi rząd książek ustawionych grzbietami. Na tle grzbietów książek napis: Ex Libris, u dołu napis: Tarnówka.