Ex Libris B. Tarnówka - Łoński, Kazimierz Zbigniew (1940-2011).; Tarnówka, B. ([S.l., 1995)
Przedstawia otwartą książkę, na której siedzi naga kobieta, obok niej na karcie książki litera B., w głębi rząd książek ustawionych grzbietami. Na tle grzbietów książek napis: Ex Libris, u dołu napis: Tarnówka.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut., techniką graf. i datą.