Nasz Prezydent. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1990)
Druk ulotny - ulotka wyborcza Tadeusza Mazowieckiego z wyborów prezydenckich z 1990 r.
Data wydania ustalona na podstawie treści ulotki.
Na ostatniej stronie ulotki hasła wyborcze: Tadeusz Mazowiecki nasz Premier, nasz Prezydent ; Tadeusz Mazowiecki stanowczość, doświadczenie, wizja przyszłości ; Tadeusz Mazowiecki Prezydent, z którego będziemy dumni.
Keywords: Mazowiecki, Tadeusz -- (1927-2013) -- druki ulotne; Wybory prezydenckie (Polska ; 1990) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1990-.