The Henryk Siemiradzki that we do not know / edited by Agnieszka Kluczewska-Wójcik & Dominika Sarkowicz. - Kluczewska-Wójcik, Agnieszka; Sarkowicz, Dominika (World Art Studies, 2018)
Materiały z konferencji: Muzeum Narodowe w Krakowie, 11-13 kwietnia 2018 r.