To jest wojna. ([wydawca nieznany], 2020)
Plakat towarzyszący strajkom kobiet w październiku 2020 r. po wyroku Trybunału Konstytucyjnego. Na druku postać Ellen Ripley z filmu "Obcy" zasłaniająca środek słowa "wypi...alać!" pisanego solidarycą. W lewym dolnym rogu logo Strajku kobiet; po prawej Potrzebujesz aborcji?.