[Majątek ziemski w okolicy Brodnicy] fot. Edward Osmański. - Osmański, Edward (1924)
Przedstawia majątek ziemski w okolicy Brodnicy oraz wizytę bp. Stanisława Okoniewskiego w trakcie dożynek, ok. 1925 r.