[Ulotka. Incipit:] Nowa Synagoga w Gdańsku 18 stycznia 2019 Nabożeństwo żałobne za duszę Prezydenta Gdańska Pawła Bogdana Adamowicza. ([wydawca nieznany], 2019)
Ulotka upamiętniająca Nabożeństwo żałobne za Pawła Adamowicza w Synagodze gdańskiej.