Hundegasse No 44 (s. n., 1865)
Fragment kamienicy nr 44 na ul. Ogarnej w Gdańsku, widoczne przedproże i portal. Nad portalem widnieje szyld: Hut-Fabrik C. F. Ehrlich, przed frontowym wejściem pozują trzy kobiety i mężczyzna. Ok. 1870 r.