[Afisz. Incipit] Program imprez masowych Młodzieżowego Domu Kultury ... na okres od 1.XI-30.XI.1955 r. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z programem oraz informujący o konkursie recytatorskim twórczości Adama Mickiewicza.