[Afisz. Incipit:] Dzieje upadku Berlina na łamach "Głosu Wybrzeża". (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz reklamujący powieść na łamach "Głosu Wybrzeża".
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Prasa (wydawnictwa); Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne