Gdańsk - Wrzeszcz : dom akademicki ulica Wyspiańskiego / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1980)
Przedstawia akademik Politechniki Gdańskiej przy ulicy Wyspiańskiego w Gdańsku Wrzeszczu, około 1990 roku.