[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Powiatowej Rady Wyborczej w Starogardzie-Gd. ... w sprawie dokonania podziału gromad i Osiedla ... / Michał Kaczan. - Kaczan, Michał ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o okręgach wyborczych i kandydatach na radnych 7.02.1961 r.