[Afisz. Incipit] Kino Polonia program aktualności krajowych i zagranicznych ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o seansach w gdyńskim kinie.
Keywords: Kina -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.