Ex Libris Francisco De Alós - Battermann, Johannes (1909-1999).; Alós, Francisco de. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1957)
Toreador walczący z bykiem, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Francisco De Alós.
Na odwrocie nazwisko artysty, technika graficzna i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Holandia -- 20 w