[Kardynał Stefan Wyszyński w Gdańsku] / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1966)
Przedstawia różne ujęcia z wizyty Kardynała Wyszyńskiego w Bazylice Mariackiej w Gdańsku w maju 1966 roku. Na zdjęciach widoczni kardynał Stefan Wyszyński, ksiądz Józef Zator-Przytocki, biskup Edmund Nowicki, biskup Zygmunt Pawłowicz, biskup Michał Klepacz.