Luftkurort Kaiserhöhe - Zoppot Photogr. J. Faltin, Zoppot. - Faltin, John (1846-1918) (Verlag : Clara Bernthal, 1905)
Pocztówka dwukompozycyjna, przedstawia panoramę Cesarskiego Wzgórza wraz z znajdującym się na nim Sanatorium oraz panoramę Sopotu ujętą z Cesarskiego Wzgórza, ok. 1910 r.