[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Podaję do wiadomości publicznej płatnikom podatku gruntowego co następuje: ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zasadach uiszczania podatku gruntowego, 18.08.1947 r.