[Afisz. Incipit:] Teatr Satyryków Warszawa Frontem i Afrontem ... / Państwowa Organizacja Imprez Artystycznych "Artos". ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o przedstawieniu, w którym udział wzięli: Maria Chmurkowska, Bronisław Darski, Jadwiga Prolińska, Kazimierz Pawłowski, Lidia Serenin, Julian Sztatler, Kazimierz Brusikiewicz , Saturnin Żórawski. Reżyseria: Kazimierz Pawłowski, kierownictwo artystyczne: Jerzy Jurandot, przy fortepianie: Krzysztof Bień.