Daleki Rejs - Stryjec, Ryszard (1932-1997). ([Gdańsk], 1965)
Przedstawia stylizowany widok przekroju poprzecznego statku z sylwetkami marynarzy.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, numer odbitki 2/20, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.